deen 2Alle geplande Friese GP's waren al gespeeld voordat de wereld werd getroffen door het Corona virus, na de GP in Damwald restte ons slechts nog de gezamenlijke slot GP die de voorgaande jaren onder leiding van de NOSBO werd gehouden in Hoogkerk.

De FSB had inmiddels bij monde van Eeltsje aangeboden ditmaal de gezamenlijke slotronde voor zijn rekening te willen nemen wat met veel enthousiastme door de NOSBO jeugdleiders was begroet. Nu deze slotwedstrijd geen doorgang kreeg maakte de FSB de huidige stand als eindklassement op en de prijswinnaars allemaal woonachtig in Groningen ontvingen een ereteken in de vorm van een medaille met Fries lint over de post.  De wisselbeker werd dit weekeinde uitgereikt door jeugdleider Ibo de Vries aan Deen van der Kolk (foto ).

 Het is nog onzeker of de GP cyclus wordt gecontinueerd of dat we een seizoen overslaan.   Lasker slaat het jaarlijkse jeugdtoernooi dat meestal voor de kerst wordt georganiseerd een seizoen over en Westergoo die daar enkele weken voor zit met een jeugdtoernooi maakt denkt er voorlopig idemdito over.  De Donger heeft in januari wel alvast een datum geprikt maar onder voorbehoud dat de regels dan zijn versoepeld.

In Groningen is men alweer begonnen met het organiseren van een kwalificatietoernooi voor jeugdteams.

GP artikelen |  FSB klassement | NJR | NOSBO klassement