cioffis

De naam van het toernooi
Dit jeugdtoernooi genoemd naar de voormalig jeugdleider is een eerbetoon aan  Hennie Collignon en telt mee voor het Grand-Prix klassement. Toernooidirecteur is net als de voorgaande jaren Migchiel de Jong, migchieldejong@hotmail.com, hij is de Jeugdleider van Philidor en de FSB.
De opkomst
Van de 44 deelnemertjes kwam slechts de helft uit het FSB gebied, eentje uit Meppel en de rest dus vanuit het NOSBO gebied. Bij de NOSBO  is veel meer jeugd of misschien moeten we zeggen dat wij zelf momenteel ineens veel minder jeugd hebben dan de voorgaande jaren. De speelzaal was inelk geval goed gevuld met tevens ruimte voor de talloze ouders en belangstellenden en een uitstekende catering.
De prijzen
De kinderen van de NOSBO pakten 10 podiumplaatsen en de FSB 8. Dat viel mij nog mee, aanvankelijk dacht ik aan een grote NOSBO overheersing.
In de A groep was dat een volledig NOSBO podium met de gebroeders Cioffi uit Groningen en Noël van de Veen uit Assen
In de B groep EliAlia Jorritsma en Quinn van Dijk uit Groningen en Jelmer van Steinvoorn uit Goëngahuizen.
In de C groep Elise Knobbe uit Heerenveen en Dani BosNissim en Isidora Koenes uit Groningen.
In de D groep Danique Dokter van Uithuizen en Deen van der Kolk en Ilja Kuipers uit Sauwerd.
In de E groep een volledig Fries podium met Doede Nagel uit Terherne, Lutzen Kempenaar uit Tytsjerk en Jelle Mosterman uit Leeuwarden.
In de F groep Karst van Prooijen uit Leeuwarden Sarah Schipper uit TenBoer en Ivan de Groot uit Leeuwarden, zij speelden zonder klok en waren dus een half uur later uit dan de rest

Affiche | deelname | website | FSB klassement  | NOSBO klassement

uitslag hennie2