tenboer2gp

Inschrijven en deelname | verslag van de toernooidirectie | uitslagen

In de A groep was local hero Daan Noordenbos Sven Broersma en Leandro Slagboom (nu nog) de baas. Sven werd derde door onderling te winnen van Leandro. Tweede werd een Duitse jongen. Marten Hofstra uit Franeker pikte in een lagere groep de 2e prijs mee. Er waren 94 deelnemers en een wachtlijst waarvan 4x gebruik werd gemaakt. Uiteraard waren nog een duitse jongen en de veel jongere Arjan de Vries kansloos in dit gezelschap maar zijn tijd komt nog wel

Het maximum aantal deelnemers voor de GP is bereikt. Meer deelnemers is niet verantwoord in het Buurhoes. We hopen jullie allemaal komende zaterdag te zien vanaf ongeveer 13.00 uur.
Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn, geef dit dan tijdig door. We kunnen dan jeugd die op de reservelijst staat uitnodigen. Wil je op de reservelijst staan, mail ons dan. We zullen je dan tot zaterdag 12 uur bellen als er een plek vrij komt.
Dank voor alle belangstelling voor ons toernooi.

Op 19 januari houdt SC Ten Boer zijn jaarlijkse Grand Prix. Vorig jaar hadden we als extra prijs een lego robot. Dit jaar verloten we onder de groepswinnaars een legpuzzel van Jan van Haasteren met de titel 'De Schaakclub'. In de puzzel zijn schaakbegrippen als 'herdersmat' en het 'degradatiespook' verwerkt. Daarnaast zijn er nog 3 legpuzzels te winnen.
Naast de reguliere prijzen is er voor alle deelnemers een aandenken aan het toernooi gereserveerd. Meld je tijdig aan, want er kunnen maximaal 94 jeugdschakers meedoen.
Flyer schaaktoernooi Ten Boer 2019