zaterdag 6-januari GP de Donger Deelnemers |  NJR  |  KNSB

De A groep
Nemo Ding uit Sneek wint in de A groep alle potjes met de score van 5 uit 6. Sven Broersma uit Kollumerzwaag is 2e met 3,5 uit 5. Hij verliest van Nemo en speelt remise tegen Rowin Berghuis uit Ten Boer die derde wordt met 2,5 uit 5.  
De B groep
Lindert Kroon uit Ten Boer wint in de B Groep met de score van 5 uit 6, hij verliest alleen van het talentje Sono Folkers uit Groningen, die 2e wordt met 4 uit 6. Sono verliest van Jurjen Noorlander uit Kollemerzwaag en Joël Greven uit Ten Boer die 3e wordt met de score van 3, uit 6.
De C  groep
Berend Adema uit Dokkum wint de C groep met de score van 4,5 uit 6, hij verliest van Hidde Mosterman uit Leeuwarden en speelt remise tegen Tommaso Cioffi uit Groningen. Tweede is Rens ten Cate uit Sneek met de score van 4 uit 6. Rens verliest behalve van Berend ook van Noël vander Veen uit Assen. Derde is Harold Korte uit Dokkum met dezelfde score als Rens maar hij verliest de onderlinge partij.
De D groep
Jesse Bosker uit Sneek wint alle potjes in de D groep met de score van 6 uit 6. Marten Hofstra uit Franeker wordt  2e met  4 uit 6, hij verliest behalve vanJesse ook van Yaniek vd Pol uit Dokkum. Derde wordt Camiel de Jager uit Dokkum met 3,5 uit 6 en de zelfde score als Ronan Boonstra uit Sneek, onderling spelen zij remise zodat hier een barrage nodig is wie er op het podium komt.
De E groep
Thymen Dijcker uit Gytsjerk wint deze groep met de score van 5 uit 6, hij verliest alleen van Henson Korte uit Dokkum die een halfje minder scoort omdat hij remise moet toestaan aan Jasper Meeldijk uit Sneek. Derde is Luca Wijnstra uit Dokkum met de score van 4 uit 6, hij verliest alleen van Thymen en Henson
De F groep
Thomas Dijkstra uit Dokkum is de ongeslagen winnaar in de F groep gevolgd door Bram Beukema eveneens uit Dokkum, hij veriest alleen van Thomas en derde is Elger Kingma uit Kollum via verlies van Thomas en Bram

Er waren 41 deelnemers, eentje minder als vorig jaar, klik hier

Geef je alvast op voor zaterdag 13-januari voor de  Ten Boer GP

de donger