Het FSB bestuur (Eeltsje) stelt vast dat deze cyclus, net als vorig jaar, een groot succes is geworden. Omdat de indeling van veel (nieuwe) deelnemertjes niet eenvoudig is hadden wij deskundige hulp van de NOSBO. Fons van Hamond maakte op de avond vooraf aan elke GP de indeling en na afloop werd dit meteen verwerkt in de Noordelijke jeugd-rating door Roland Kroezen.

 

Vorig seizoen was de eerste GP-cyclus voor de jeugd welke 8 GP's betrof en tijdens de laatste GP (in Sneek) werden door die vereniging 15 prijzen uitgereikt in het eindklassement van die cyclus.
Dit seizoen stonden aanvankelijk evenveel GP's gepland (met hetzelfde scenario) door dezelfde clubs maar de laatste in de cyclus (Sneek) valt nu onverwachts af.

 

Dat betekende dat vlak voor de aanvang van de GP van Mid-Fryslân (dat nu ineens de laatste GP was) druk overleg was over de ontstane situatie. Uiteindelijk is men tot de volgende uitkomst gekomen.

Er zijn dit seizoen 7 GP's en het eindklassement wordt opgemaakt uit de beste 6.
De prijswinnaars van dit klassement moeten nog worden uitgerekend door Fons van Hamond die ook de (ruwe) indelingen maakt voor alle GP's.

Deze klassement prijzen worden uitgereikt bij de aanvang van de volgende cyclus (waarschijnlijk bij DTK in Buitenpost)