De FSB competitie

Opgeven basisteams (is afgesloten) kan met behulp van de link die hier links staat. Voer in principe 4 spelers in. Meer mag ook, maar houd er dan wel rekening mee dat die minstens tweemaal moeten spelen (behalve voor het laagste team van een vereniging). Recent lid geworden spelers staan vaak nog niet in de lijst vermeld. Ga dan via "zoeken" naar "nieuwe speler". Wie er toch niet uitkomt stuurt mij de opstelling per e-mail. De tot nu toe gedane opgaven kunnen bekeken worden met de link Basisteams. 

Uitslagen doorgeven gaat op een soortgelijke manier als die van de basisteams. Bij niet opkomen: vul NO in en niet de naam van degene die er had moeten zitten. Recent lid geworden spelers staan vaak nog niet in de lijst vermeld. Ga dan via "zoeken" naar "nieuwe speler". Na invoeren van de naam verschijnt die dan in de linkerkolom en kan alsnog aangevinkt worden. Wie er toch niet uitkomt stuurt mij de gedetailleerde uitslag per e-mail.

Competitieleider is, Henk van Dijk, competitieleider@frieseschaakbond.nl
In geval van urgente problemen is hij ook bereikbaar op 06 29 38 18 46.  Alle wedstrijden en toernooien worden ook verwerkt in de wedstrijdkalender . Geef bij wijzigingen die zijn goedgekeurd door de CL dit door aan Eeltsje, hij is degene die het invoert en aanpast

Het speeltempo is 1h30 per persoon + 30 seconden per zet. Dat houdt in dat er tot het eind genoteerd moet worden. Verenigingen met een vroeg sluitingsuur van hun speelzaal krijgen ontheffing van deze regel en mogen 1h15 + 30 seconden hanteren mits dit duidelijk aan hun tegenstanders is meegedeeld. Hiermee is nog juist voldaan aan de strengste eis voor de ratingverwerking.

De bekerwedstrijden zijn opengesteld voor alle FSB-teams uit de reguliere competitie. Het uitvluggertempo na een 2-2 uitslag is voortaan 3 min per persoon + 2 seconden per zet.

Competitiegidsje (teamcaptains)

Om het zoeken naar gegevens over clublocatie, aanvangstijd, speeltempo en teamleiders (e-mailadres en telefoonnummers) te vergemakkelijken heb ik een gidsje gemaakt dat gedownload kan worden. Het wordt bijgewerkt als er veranderingen zijn, dus is in principe altijd up-to-date. Klik hier om het gidsje te downloaden.

Geef uw wijzigingen door aan de competitieleider en werk ook OLA bij waar dat van toepassing is.