De FSB competitie


HOOFD 1A 1B 2A 2B 2C 3A 3B 3C BK

Competitieleider is, Henk van Dijk, competitieleider@frieseschaakbond.nl
In geval van urgente problemen is hij ook bereikbaar op 06 29 38 18 46.  Alle wedstrijden en toernooien worden ook verwerkt in de wedstrijdkalender . Geef bij wijzingen die zijn goedgekeurd door de CL dit door aan Eeltsje, hij is degene die het invoert en aanpast

Competitiejaar 2018-19

Het speeltempo is voortaan 1h30 per persoon + 30 seconden per zet. Dat houdt in dat er tot het eind genoteerd moet worden. Verenigingen met een vroeg sluitingsuur van hun speelzaal krijgen ontheffing van deze regel en mogen 1h15 + 30 seconden hanteren mits dit duidelijk aan hun tegenstanders is meegedeeld. Hiermee is nog juist voldaan aan de strengste eis voor de ratingverwerking.

De bekerwedstrijden zijn opengesteld voor alle FSB-teams uit de reguliere competitie. Het uitvluggertempo na een 2-2 uitslag is voortaan 3 min per persoon + 2 seconden per zet.

Competitiegidsje (teamcaptains)

Om het zoeken naar gegevens over clublocatie, aanvangstijd, speeltempo en teamleiders (e-mailadres en telefoonnummers) te vergemakkelijken heb ik een gidsje gemaakt dat gedownload kan worden. Het wordt bijgewerkt als er veranderingen zijn, dus is in principe altijd up-to-date. Klik hier om het gidsje te downloaden.

Geef uw wijzigingen door aan de competitieleider en werk ook OLA bij waar dat van toepassing is.