Net als bij de voetbalbeker amateurclubs soms kunnen winnen van de betaalde jongens was het hier ook de vraag of er verrassende uitslagen zouden komen nu er veel 2e en 3e teams meedoen. Bij viertallen is immers de kans daarop niet denkbeeldig. Toch voldeden de scores in het algemeen aan de verwachting daar waar het grote verschillen in rating betrof. Ook in ronde twee zijn er trouwens nog wel een paar mogelijkheden voor een onverwachte uitslag.

In ronde twee is uit-thuis omgedraaid ten opzicht van de eerste ronde waar mogelijk. Anders speelt de ploeg met het laagste lotingsnummer thuis. Op de site staan data aangegeven voor de tweede ronde in de periode 18 t/m 30 januari 2019. Dit zijn voorstellen. In onderling overleg mag een eerdere (eventueel zelfs voor de kerst) of latere datum worden gekozen, maar wel uiterlijk 1 februari. De thuisclub moet de nieuwe datum dan even aan mij doorgeven.

Ronde 3 (4 wedstrijden) wordt eind februari gespeeld (week 9), ronde 4 (halve finale) eind maart en tenslotte ronde 5, de finale, eind april. Het idee is om de bekerwinnaars van FSB en NOSBO tegen elkaar te laten spelen om de titel "Sterkste bekerteam van het Noorden".

Het schema voor de latere ronden gaat als volgt: in ronde 3 spelen de winnaars van de wedstrijden 1 en 2 tegen elkaar en die van de wedstrijden 3 en 4 enz. In ronde 4 de beide winnaars van voornoemde wedstrijden enz. Uiteindelijk gaat de finale tussen het team dat alle wedstrijden heeft gewonnen in de bovenste helft van de lijst tegen het zegevierende team uit de onderste helft.