De indeling en de toernooiprijzen
Anna-Maja Kazarian werd de verwachte winnares, voor Jan Bosma, in de A-groep.  Abe Algra werd de winnaar, voor Harm-Jan Kootstra, in de B-Groep. Bas Haaksema werd de winnaar, voor Niels Okkema, in de  C-groep. De D-groep werd een prooi voor Lars Adema, voor Siem Piersma. En bij de kleintjes in de E-groep was de hoogste score voor Wessel Meijer, nipt gevold door Wisse Piersma
Foto's van het toernooi werden gemaakt door Maja Lomsadze

De indeling werd (net als de 7 voorgaande GP's) gemaakt door Hiddo Zuiderweg. De organisatie paste deze indeling, wat naar eigen inzicht, aan (gebeurde ook tijdens de voorgaande GP's) Er werd gespeeld in 5 groepen met het systeem round-robin (alle deelnemers in een groep speelden een keer tegen elkaar).

De aanmeldingen
Er waren 36 kinderen ingeschreven via het aanmeld-formulier op de website. Twee daarvan meldden zich weer af vanwege ziekte. Drie kinderen waren schriftelijk aangemeld geschreven op een bierviltje dat in de nacht van vrijdag op zaterdag door de brievenbus van de toernooi-directeur was bezorgd. Hierdoor kwam het aantal deelnemertjes uit op 37. Een wat tegenvallend aantal, meestal is de deelname meer dan 60 kinderen.

De GP-cyclus
Sneek organiseerde het laatste toernooi van de GP reeks en verzorgde tevens de prijzen die konden worden gewonnen van de cyclus.


Het slottoernooi van de FSB Grand Prix jeugdtoernooien vindt plaats te Sneek.

Aan het eind van dit schaakfestijn zullen eveneens de Over All prijzen worden uitgereikt.

Datum : zaterdag 18 juni 2011    aanvang: 13.00 uur.
Locatie : Arbeidscentrum, Westereems 6 te Sneek
Zaal open: vanaf 12.30 uur
Inleg: 4 euro (gepast betalen bij entree aub)
Prijzen: 3 prijzen per groep en voor elke deelnemer een vaantje
Er wordt in groepen gespeeld naar speelsterkte.
Jongste twee groepen spelen zonder klok
Toernooi directeur: Joe Hania  jphania@hotmail.com

Klik hier voor de indeling (kan nog voor de aanvang aangepast worden door de organisatie, het lijkt op het eerste gezicht beter als de 12 jarige Merel wordt omgewisseld met een 8 jarige uit de hogere poule)

Heb je vragen of het formulier verkeerd ingevuld, stuur dan een mail aan eeltsje@gmail.com

klik hier wie zich hadden opgegeven
(Jorn Brouwer is ziek en Arjen Meijer is op verzoek van zijn leraar hoger ingedeeld)


 

Klik hier voor de voorgaande GP artikelen