Bas Haaksema wint eerste FSB cyclus
Voor de aanvang van het laatste toernooi van de cyclus was er weinig twijfel wie hier zou winnen in de A groep. Anna Maja Kazarian is als zij haar concentratie bewaart iedereen de baas, ook landelijk en sinds vorig jaar staat zij ook op wereldniveau haar mannetje. Maar ze had 2 toernooien van de cyclus gemist waardoor zij moest afwachten wat haar concurrenten in de andere poule's zouden doen. En Bas Haaksema , werd de winnaar in poule C en kon net als Anna-Maja 20 punten aan zijn totaalscore toevoegen waarmee hij nipt de overall winnaar werd. Klik hier voor de top 15
De cyclus prijzen
Omdat de prijzen van de cyclus meteen na dit laatste toernooi moesten worden uitgereikt aan de winnaars, kon men ditmaal niet op Hiddo wachten maar kreeg de organisatie hulp van Arjen Admiraal die een kant en klaar excelsheetje had opgestuurd waarin alleen nog maar de resultaten van dit laatste toernooi behoefden te worden ingevuld waarna de eindscore er vanzelf uit rolde. Het ging om de resultaten van 8 toernooien waarvan de slechtste werd weggestreept (best of 7).   15 kinderen kregen een prijs, helaas waren een aantal niet aanwezig omdat ze niet mee deden aan dit laatste toernooi (bij de NOSBO krijgen de beste 10 een prijs).
Foutje
Tijdens het sorteren van de eindstand in de excel-sheet ontstond een foutje waardoor Aec Sealy niet mee werd gesorteerd en dus geen cyclus prijs kreeg, dit wordt ongetwijfeld nog hersteld.

De GP-cyclus
Sneek organiseerde het laatste toernooi van de GP reeks en verzorgde tevens de prijzen die konden worden gewonnen van de cyclus. Met zo'n dergelijk klassement hadden de Friezen geen enkele ervaring en daarom werd de administratie hiervan steeds enkele dagen na een toernooi, verwerkt door Hiddo Zuiderweg van de stichting Mat-in-2 die al vele jaren lang eenzelfde cyclus verzorgt in het NOSBO gebied.