Ook het programma van de klassen 2, 3 en 4 staat nu online. Wat de hoofdlijnen betreft nog op gang gezet door Peter de Jong en door mij verder afgemaakt.

U kunt nu ook voor deze klassen uw basisteam invoeren.

 Een paar opmerkingen per klasse:

1A. Helaas heeft DTK2 zich terug moeten trekken, waardoor het er allemaal een beetje verminkt uitziet en alle teams nog steeds slechts 5 keer spelen. Volgend jaar moet het maar weer verder doorstromen vanuit de 2e klassen, die dan wel samengevoegd zullen moeten worden.

2AB. Nu zijn het er nog twee, maar die wel een dubbele competitie spelen (8 wedstrijden per team, verspreid over 10 speelperioden), zoals al eerder hier was aangekondigd.

3. Hier is WES2 verdwenen want omgezet in een achttal. Daarentegen is het uit de 1e klasse teruggetrokken DTK2 een viertal geworden en gezien de speelsterkte in deze klasse geplaatst.

4. Het feit dat hier twee clubs met elk twee teams spelen maakte wat extra aanpassingen nodig.

Beker. De speeldata van ronde 2 worden vastgesteld zodra (voor)ronde 1 is beëindigd.

 

Ik hoop dat het allemaal in goede aarde zal vallen. Mocht u een foutje ontdekken, ergens erg ontevreden over zijn of mochten er (later) onvoorziene problemen opduiken, dan hoor ik het graag (er zit nog wel enige rek in het systeem, maar niet erg veel....). Mijn contactgegevens staan op de pagina "Competitie".

 

Rest mij nog te zeggen dat ik behalve van Peter veel hulp heb gehad van met name Eeltsje en ook van Jan Schut (auteur en "operateur" van Winstand) en daarom redelijk ingewerkt aan de slag heb kunnen gaan. Er zijn nog een paar dingetjes die ik bij moet leren....