Aan de leden van de KNSB (volwassenen)

 

Beste heer / mevrouw,

 

Wilt u komend seizoen het schaken serieus oppakken en kan u daarbij de hulp van een ervaren schaaktrainer gebruiken? Dan zijn de KNSB schaaktrainingen voor volwassenen via Internet wellicht iets voor u.

De KNSB organiseert vanaf 11 oktober 2015 voor de zesde keer een cyclus van vijf schaaktrainingen voor op internet. Het thema van deze cyclus is: “Goede versus slechte stukken”. Per les maken de cursisten kennis met een variant op dit thema.
De trainingen staan open voor schakers van licht gevorderd tot sterke competitieschaker. De groepen worden naar ratingniveau ingedeeld. Voor schakers zonder rating of lager dan 1400 zullen de trainingen op maat worden afgestemd met onderwerpen op Stap 3 niveau.
De kosten voor een cyclus van vijf trainingen van anderhalf uur bedragen € 65 inclusief een KNSB jaarlidmaatschap Internetschaak met toegang tot Playchess. De trainingen vinden plaats op maandag, woensdagavonden en zondagmiddagen (om de week) in de maanden oktober, november en december 2015. De exacte data vindt u op de website.
Aanmelden kan tot en met 21 september 2015 via het aanmeldformulier op de KNSB website.

www.schaakbond.nl/internetschaak/internettraining-volwassenen

 

Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Schaakbond