Op het Unive toernooi hebben Sipke Ernst, Daan Brandenburg en Migchiel de Jong een score van 3 uit 4. Sipke is na zijn nederlaag bezig met een inhaalrace en Daan en Migchiel zijn beide nog ongeslagen. Nick Maatman speelde verdienstelijk remise tegen het nieuwe talent Jorden van Foreest en heeft een score van 1,5 uit 4.

Het blijft goed gaan in Hoogeveen; Sipke en Migchiel winnen en hebben een score van 4 uit 5 en Daan speelde remise en heeft 3,5 uit 5. Nick speelde remise tegen een hogere speler qua rating en heeft 2 uit 5. Morgen speelt Sipke tegen Robin van Kampen en Migchiel tegen Sergei Tiviakov.

Vandaag een redelijke dag: Sipke speelt remise, Daan wint en Migchiel verliest. Nick verloor het Friese duel van Dick Stavast.

Een mindere dag vandaag: Sipke remise, Daan remise, Migchiel verliest, Dick verliest en Nick remise.

Een topdag vandaag: Sipke wint, Daan remise, Migchiel wint en ook Dick en Nick scoren een punt.

Op de laatste dag wint Sipke, speelt Daan na 177! zetten remise en Migchiel, Dick en Nick verliezen.

Scores: Sipke 7 uit 9, Daan 6 uit 9, Migchiel 5 uit 9, Dick 4 uit 9 en Nick 3,5 uit 9.

In de 2 groepen bij de amateurs zijn Stef van Kesteren en Auke van Urk van Steenwijk goed bezig met scores van 5,5 en 5 uit 7 en Remco Heite van WES heeft ook 5 uit 7.

Stef wint vandaag en is koploper met 6,5 uit 8 en Auke speelt remise en heeft 5,5 uit 8. Remco verloor en blijft op 5 staan uit 8.

Stef speelt op de slotdag remise en wint de 2e groep met 7 uit 9 en Remco wint en haalt 6 uit 9. Auke wint ook zijn partij in de 1e groep en haalt 6 uit 9 en Jan Posch en Michiel Takkebos 5 uit 9.

Indeling, uitslagen en stand staan hier.