In de Promotieklasse is Emmeloord kampioen na het gelijkspel van Schaakwoude 1 tegen Drachten. Het blijft afwachten of ze bij een eventueel kampioenschap dit seizoen wel gebruik maken van het recht om te promoveren naar de KNSB. Onderin is het doek gevallen voor Philidor 4; voor de andere teams onderin blijft het nog spannend tot het einde; afhankelijk of Philidor 3 in de KNSB blijft of niet en dat kan nog steeds!

In de Eerste klasse is de spanning om te snijden met nog drie teams als kanshebber voor de titel; WES. Jurjen Tolsma en De Donger 1. Onderin is het doek gevallen voor twee teams en misschien al drie als er versterkte degradatie plaats vindt.  

In de Tweede klasse A zijn de twee gedegradeerde teams van vorig seizoen; Sneek 3 en NEO nog ongeslagen en gaan ze onderling bepalen wie er weer gaat promoveren. De Donger 2 gaat waarschijnlijk voor de zoveelste keer omlaag naar de 3e klasse.

In de Tweede klasse B is Westergoo 2 met een 100% score kampioen geworden. Onderin is Heerenveen 2 laatste geworden en speelt volgend seizoen waarschijnlijk een stapje lager.

In de Derde klasse is Sneek 4 kampioen geworden en ook Lemmer is zeker van promotie in hun debuutjaar.

In de Vierde klasse is BOB weer kampioen geworden en een achttal vormen volgend seizoen zal waarschijnlijk moeilijk worden door te weinig spelers.

In de Vijfde klasse A heeft Schaakwoude 4 de titel voor het grijpen en in B heeft WES 2 de beste papieren.